E-mails instellen

Via onderstaande stappen stel je eenvoudig jouw gepersonaliseerde e-mailadres in. Je kan nu mails verzenden en ontvangen.

Wij raden Microsoft Outlook aan om jouw gepersonaliseerde e-mailbox in te stellen. Dit zowel op Windows, Mac, Android en iOS.

Instellen op Windows

1. Open Outlook en klik linksboven op Bestand Info Account toevoegen.
  2. Vul je e-mailadres in en vink het vakje onder Geavanceerde opties aan. Klik daarna op Verbinding maken.
  3. We kiezen voor IMAP en vullen ons wachtwoord in.
  4. Vul onderstaande gegevens in:
    1. Inkomende e-mail:
      • Server: mail.uwdomeinnaam.be
      • Poort: 993
    2. Uitgaande e-mail
      • Server: mail.uwdomeinnaam.be
      • Poort: 465
    3. Telkens schakelt u ook SSL in.
  5. Jouw e-mailadres is ingesteld. Je ontvangt een automatische e-mail van Microsoft Outlook om dit te bevestigen.