Diensten

Speciaal voor jou

Een unieke website

Jouw bedrijf ligt je nauw aan het hart. Je investeert veel in je zaak. Je wilt je klanten het gevoel geven dat ze er goed aan hebben gedaan om voor jou te kiezen.

Maar hoe ziet je digitaal uithangbord eruit? Heb je een website? Een Facebook-pagina? En wat met Google: valt je bedrijf op tussen de zoekresultaten?

Professionele websites

Uitbreiden met modules

Eenvoudig aanpasbaar

Beter vindbaar online

Hét digitale uithangbord

Samen aan de slag!

Ieder zijn stiel! Jij kent je bedrijf door en door en weet dus waar je mee kan uitpakken. Dat, in samenwerking met onze vakkennis, zorgt voor een spetterend resultaat.

Samen stellen we een planning op, zoeken naar een uitstekend design en bespreken de functies van de website.

Voor ieder project

Het gepaste systeem

Ik maak gebruik van 3 verschillende systemen om websites mee te maken. Jouw project draait dus steeds op het meest efficiënte en gebruiksvriendelijke platform.

WordPress

Voor veelzijdige projecten.

Flamingo

Voor projecten op maat.

WooCommerce

Voor webshops.

Open source software

WordPress

Dankzij het open source karakter van WordPress, wordt het steeds voorzien van nieuwe functies en bijgewerkt met de nodige beveiligingsnormen. Daardoor is het één van de meest gebruikte CMS-systemen, het is al lang meer dan een gewoon blogplatform.

Er bestaan duizenden gratis en betalende plugins voor extra functionaliteiten. Te veel plugins zorgen voor een trage website, dus een goed evenwicht is belangrijk.

Alles is mogelijk

Websites op maat

Mijn eigen CMS, Flamingo, werd speciaal gebouwd voor websites op maat zodat jij deze eenvoudig kan beheren en aanpassen aan de hand van modules. We kijken samen wat je nodig hebt en technisch mogelijk is om te integreren: fotoalbums, bestanden verzenden en delen, nieuwsbrieven, facturatiesysteem, portfolio, nieuws/blog, evenementen, statistieken, beoordelingen...

Verschillende modules

Uitgebreid beheerpaneel

Meerdere gebruikers

Eenvoudig in gebruik

Facebook, Twitter, Instagram

Social media

Mensen delen steeds meer en meer online: Facebook, Instagram en Twitter zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Speel jij met je bedrijf al volledig in op deze (nieuwe) sociale media?

Doordat jouw klanten foto’s delen van jouw zaak, zich inchecken of een review schrijven, maken ze (onbewust) gratis reclame voor jouw zaak bij hun vrienden/volgers.

Speciaal voor jou

Computerhulp

Zeggen woorden zoals antivirus, updaten en browser jou niet veel? Hoog tijd om er iets aan te veranderen! Wist je dat je een makkelijk doel bent voor hackers als jouw computer niet up-to-date is, of als je geen antivirus gebruikt? Ik zorg ervoor dat je weer helemaal veilig kan surfen zodat hackers geen toegang meer hebben tot je bankgegevens en wachtwoorden.

Algemene ondersteuning

Antivirus instellen

Veilig surfen

Software updaten

Overtuigd?

Klaar om jouw project te bespreken?

Websites op maat

Persoonlijk e-mailadres

Hosting & domeinnaam

Modules op maat

Computerhulp

Social media

Contacteer mij